Algemeen > Off Topic

Fanfare voor vooruitstrevende volksmuziek

(1/1)

Teun:
Hallo allemaal,

Ik ben een beeldend kunstenaar die deze zomer in rotterdam een werkplaats voor muziek instrumenten geopend heeft, waar iedereen welkom is om langs te komen en iets te bouwen.
Als een soort centrum voor mensen die al met bouwen bezig zijn, maar ook voor lui die het voor het eerst willen proberen.

Het idee is om vervolgens met alle zelfgebouwde instrumenten een fanfare op te zetten en daar de straat mee op te gaan, culminerend in een optreden op het festival van witte de with in september.

Ik zou er geinteresseerd zijn om in contact te komen met mensen die handig zijn met electronica, om misschien wat boomboxen om te toveren in 12volt versterkers, en om effecten en elektrische instrumenten te bouwen!

Dus als iemand wil langskomen, of het nu om te participeren is, of om gewoon wat ideeen uit te wisselen... graag.

Bijgevoegd een foto van een van de eerste instrumenten die uit de werkplaats rolde: een oversizede schuiftrombone.

Groet!
Teun

www.hetfront.org

peterzoekzak:
Je foto is niet meer te zien. Hierdoor word het topic een beetje onduidelijk misschien is het slim om die foto opnieuw te uploaden-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.bax-shop.be/nl/gitaar

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie