Newtone Forum

NEWTONE Doe het zelf forum => Gereedschappen => Topic gestart door: gilze op 4 november 2013, 22:59:22

Titel: Multimsim vraagje
Bericht door: gilze op 4 november 2013, 22:59:22
Vraagje voor de Multisim experts:

als ik een effectpedaal wil simuleren, wat gebruik ik dan als ingangssignaal?
Titel: Re: Multimsim vraagje
Bericht door: Flo op 5 november 2013, 01:46:45
Bijvoorbeeld een 500Hz blokgolf met een amplitude van 0,1V. Handig bijvoorbeeld bij het simuleren van toonregelingen, omdat deze veel harmonischen bevat. Maar anders een sinusgolf, die je in frequentie van laag naar hoog laat gaan (sweep), omdat deze juist geen harmonischen heeft.